Google+

Prognoza METEO pentru lunile mai, iunie și iulie

Written by on 2016/04/23/ in Prognoza METEO - Comments Off
primavara

Prognoza METEO pentru luna MAI 2016

Potrivit estimărilor ANM, în luna mai 2016, temperaturile vor fi apropiate de normele climatologice pentru această perioadă. Va fi mai frig în nord și în centru, unde vom avea o temperatură medie de 14 grade Celsius, în condițiile în care temperatura medie multianuală este de 14,9 grade Celsius. În restul țării, vom avea o temperatură medie de aproximativ 16 grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, vor fi însemnate în aproape toată țara, fiind peste media multianuală. În sud și în est, precipitațiile vor fi apropiate de media multianuală.

Prognoza METEO pentru luna IUNIE 2016

În luna iunie 2016, temperaturile medii vor fi între 16 și 22 de grade Celsius. În aproape toată țara, vor fi apropiate de normele climatologice ale perioadei.

Precipitațiile vor fi deficitare în sud, est și local în vest. În restul țării, vremea in Romania va fi normală, în concordanță cu perioada din an.

Draperii cu stil

Prognoza METEO pentru luna IULIE 2016

În luna iulie, va fi mai cald decât este normal pentru această perioadă în sud, sud-est și local în est. În rest, sunt apropiate de valorile termice normale perioadei, de 20,2 grade Celsius. În zonele în care vor fi temperaturi excedentare față de normalul perioadei, acestea vor fi cuprinse între 22 și 24 de grade, în medie.

Precipitațiile vor fi reduse cantitativ, în cea mai mare parte a teritoriului.

Comments are closed.