Google+

Drumuri blocate din cauza viscolului şi zăpezii în România | METEO

Written by on 2012/12/16/ in Alerte Meteo - 2 Comments
drum blocat zapada

Mai multe drumuri din judeţele Suceava şi Botoşani sunt blocate. Pe unele şosele autorităţile nu pot acţiona din cauza viscolului puternic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (08:15), din cauza viscolului care spulberă zăpada pe partea carosabilă, circulaţia este întreruptă pe patru drumuri naţionale secundare: DN29 Botoşani – Manoleasa, DN29A Dorohoi – Rădăuţi-Prut, DN29D Botoşani – Ştefăneşti şi DN24C– Rădăuţi-Prut – Manoleasa – Santa Mare. Având în vedere că în nordul Moldovei viscoleşte, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, trebuie luat în calcul şi riscul întreruperii circulaţiei pe unele sectoare de drum, motiv pentru care din autovehicul nu trebuie să lipsească tot ceea ce este necesar în caz de inzăpezire.

Situaţia drumurilor cu circulaţia întreruptă pe 16 decembrie 2012:

DN 17A  (Dorneşti – Balcauţi) (SV) Ninsoare abundenta şi viscol. Începând cu ora 09.00 traficul rutier a fost întrerupt. Se acţioneaza cu utilajele din dotare pentru degajarea suprafeţei carosabile de zăpadă.

DN 24  (Vaslui – Iaşi) Nisoare abundenta şi viscol. Începand cu ora 09.00 traficul rutier a fost intrerupt. Se acţionează cu utilajele din dotare pentru degajarea suprafeţei carosabile de zăpadă.

DN 24C  (Santa Mare – Radăuţi Prut)  (BT) Ninsoare abundentă şi viscol la sol. Traficul rutier a fost întrerupt. Se acţionează cu autoutilajele din dotare în vederea degajării suprafeţei carosabile de zăpadă.

DN 29  BOTOSANI -MANOLEASA-PRUT (BT) Imposibilitatea de a acţiona din cauza viscolului.

DN 29A  DOROHOI (BT)-RADAUTI-PRUT (BT) Imposibilitatea de a acţiona din cauza viscolului.

DN 29C  (Cucorani – Bucecea)  CUCORANI (BT)-BUCECEA (BT) Ninsoare abundenta şi viscol. Începând cu ora 09.00 traficul rutier a fost întrerupt. Se acţioneaza cu utilajele din dotare pentru degajarea suprafeţei carosabile de zăpadă.

DN 29D  BOTOSANI (BT)-STEFANESTI (BT) Imposibilitatea de a acţiona din cauza viscolului.

2 Comments on "Drumuri blocate din cauza viscolului şi zăpezii în România | METEO"

Trackbacks for this post

  1. Cod galben de ninsori viscolite în nouă judeţe din România | METEO | Vremea în România
  2. Vremea în România se încălzește săptămâna viitoare | METEO | Vremea în România

Comments are now closed for this article.